top of page

A vásárlás menete

A Vásárló a megrendelni kívánt termék részletes jellemzőiről, áráról, egyéb választható tulajdonságáról, a termék nevére vagy a terméket ábrázoló képre történő kattintást követően tájékozódhat.

 

A Vevő a „Kosárba rakom” gombra vagy kosár ikonra kattintva választhatja ki a megrendelni kívánt terméket és helyezheti kosarába, illetve megadhatja a megrendelni kívánt termék mennyiségét, a mennyiség pontos beírásával. A kosár tartalmát – a kiválasztott terméket, annak darabszámát, valamint a megrendelés összegét – a Vevő részletesen megtekintheti és ellenőrizheti, és bármikor módosítani tudja, lehetősége van arra, hogy töröljön terméket kosarából, illetve a termék mennyiségén (darabszámán) is változtatni tud a darabszám pontos beírásával, mely módosításokat frissítheti, mentheti. A Vevőnek lehetősége van a kosár teljes kiürítésére, megrendelésének módosítására, illetve – a kosár tartalmának elvesztése nélkül – a vásárlás folytatására, valamint a kiválasztott termékek megrendelésére is.

 

A fentieket követően a Felhasználó megadja a fizetéshez és szállításhoz szükséges adatait.

 

Ha a Felhasználó választott a rendelkezésére álló lehetőségek közül és mindent rendben talált a megrendelésével kapcsolatban, akkor a Weboldal egy adatok ellenőrzésére szolgáló felületre navigálja, ahol a Vevőnek lehetősége van ellenőrizni és módosítani a megrendelését, így különösen az általa megadott adatokat, a megrendelni kívánt terméket, annak árát, fizetési és szállítási módot,továbbá lehetősége van megrendeléséhez megjegyzést fűzni.

Fontos, hogy a vásárlás folytatásához, a Vevőnek ezen a felületen található jelölőnégyzet kipipálásával el kell fogadnia jelen ÁSZF-et és az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

 

A fentieket követően a Vevő véglegesen elküldheti a megrendelését, majd az Eladó a megrendelés sikerességéről az ezt követő felületen, illetve a Vevő által megadott e-mail címen is értesíti a Vevőt, amely értesítés megrendelésének számát is tartalmazza. A rendelés feladása tehát jelen lépésben történik, ami a Vevő részére fizetési kötelezettséget keletkeztet.

bottom of page